ابتدا بیسکویت پتیبور یا لوتوس را کاملا خرد کنید. برای این کار میتوانید بیسکویت را داخل زیپ کیپ بریزید و با وردنه بکوبید تا خرد شود. اگر زمان کافی ندارید، میتوانید از غذاساز برای خردکردن بیسکویت استفاده کنید. همچنین میتوانید آنها را در یک کاسه بزرگ بریزید و سپس از ته لیوان برای خردکردن آنها استفاده کنید. حالا شیر عسلی و کرم بیسکویت لوتوس را به خردههای بیسکویت اضافه کنید. بعد با دست یا قاشق مواد را زیر و رو کنید تا خوب با هم مخلوط شوند. میتوانید کمی ورز دهید، اما دقت کنید این کار را زیاد انجام ندهید؛ زیرا توپکهای شما سفت میشود. در حدی باشد که مواد مخلوط شوند و حالت یکدستی بهخود گیرند. در این مرحله مواد را بهاندازه یک گردو بردارید. میتوانید از قاشقهای کوکی یا قاشقهای غذاخوری برای این کار استفاده کنید. سپس با استفاده از دست آنها را به شکل توپ درآورید.
یک کاغذ روغنی را داخل سینی فر یا هر ظرف تختی که دارید پهن کنید. بعد توپکهایی را که کاملا با دست شکل دادهاید و گرد شده است داخل سینی قرار دهید. حالا باید این شیرینیهای جذاب، داخل یخچال نیمساعتی استراحت کنند تا بتوانید برای آنها یک رویه لذیذ تهیه کنید. بعد از قراردادن توپکها باید رویه آنها را آماده کنید. برای این کار هر نوع شکلاتی را که در خانه دارید، تلخ یا شیری، داخل یک کاسه بزرگ بریزید و به روش بنماری ذوب کنید. البته میتوانید ظرف را داخل ماکروویو هم قرار دهید که در عرض یکی دو دقیقه شکلات آب خواهد شد. در این مرحله ترافلها را از یخچال بیرون آورید و یکییکی در شکلات ذوبشده فرو کنید. استفاده از چنگال بهترین راه حل برای انجام این مرحله است؛ همچنین میتوانید از یک خلالدندان یا سیخ چوبی برای این کار استفاده کنید. بعد ترافلها را روی همان سینی قرار دهید و ۱۰ دقیقه دیگر داخل یخچال بگذارید تا لایه رویی مجددا ببندد. در مرحله آخر باید بهسراغ تزئین توپکها بروید؛ میتوانید از خود کرم لوتوس داخل یک قیف بریزید و بعد بهصورت خطوط مورب روی توپک تزئین کنید. همچنین از شکلاتی با رنگ مخالف لایه هم میتوانید برای این کار استفاده کنید. حالا توپک لوتوس شما آماده سرو است.
نوش جان