۲۰۰ گرم مرغ پخته و ریش ریش شده
۱۰۰ گرم پنیر پیتزا
۴ ق غ خامه
۵۰ گرم کره
۱ ق غ جعفری خورد شده
۲ حبه سیر له شده
۱ پیمانه قارچ خورد شده
نمک و فلفل مقداری
مرغ (فیله یا سینه مرغ) را با پیاز زردچوبه و پودر سیر بپزید بعد از خنک شدن ریش ریش کنید. می توانید از ابتدا مرغ را به تکه های ریز تبدیل کرده و در کمی روغن سرخ کنید تا بپزد.
قارچ را با کمی روغن تفت داده تا آبش کشیده بشه. کره را ذوب کرده خامه و سیر له شده و پنیر پیتزا را اضافه کرده و هم میزنیم پنیر که نرم شد از روی حرارت بر میداریم بعد مرغ قارچ جعفری و نمک و فلفل را اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم، در این مرحله می توانید مقداری ذرت کنسروی نیز اضافه کنید. داخل نان از این مواد میریزیم و داخل دستگاه اسنک و یا ساندویچ میکر روی صفحه گریل 1 دقیقه گریل کرده و نوش جان کنید. (اگر دستگاه گریل نداشتید بصورت ساده لای نان ساندویچی گذاشته و سرو کنید)
نوش جان