طرز تهیه طرز تهیه سالاد کینوا و کلم بروکلی (Quinoa and Broccoli Spoon Salad)

44

در اینجا دستور آشپزی و مواد لازم برای سالاد کینوا (قنوا) و کلم بروکلی (Quinoa and Broccoli Spoon Salad) را برای شما آورده‌ام:



صندلی خودرو

دستور آشپزی و مواد لازم برای سالاد قنوا و کلم بروکلی


مواد لازم:

• ۱ فنجان قنوا (Quinoa)

• ۲ فنجان آب یا عصاره سبزیجات

• ۲ فنجان کلم بروکلی، خرد شده

• ۱ فنجان گوجه‌فرنگی گیلاسی، نصف شده

• ۱/۲ فنجان پیازچه، خرد شده

• ۱/۴ فنجان بادام یا گردو، خرد شده (اختیاری)

• ۱/۴ فنجان کشمش یا زردآلو خشک، خرد شده (اختیاری)

• ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون

• ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو تازه

• نمک و فلفل به میزان لازم

▎دستور تهیه:

1. پخت قنوا: قنوا را در یک قابلمه با آب یا عصاره سبزیجات به جوش بیاورید. سپس حرارت را کم کنید و بگذارید به مدت 15 دقیقه بپزد تا آب جذب شود. سپس آن را از حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود.

2. پخت کلم بروکلی: در یک قابلمه آب جوش، کلم بروکلی را به مدت 2-3 دقیقه بپزید تا نرم شود، سپس آن را در آب سرد بریزید تا پختن متوقف شود. این کار باعث حفظ رنگ و بافت کلم بروکلی می‌شود.

3. ترکیب مواد: در یک کاسه بزرگ، قنوا پخته شده، کلم بروکلی، گوجه‌فرنگی، پیازچه، بادام یا گردو (در صورت استفاده) و کشمش یا زردآلو خشک را با هم مخلوط کنید.

4. تهیه سس: در یک کاسه کوچک، روغن زیتون، آب لیمو، نمک و فلفل را مخلوط کنید. سپس این سس را به سالاد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد به هم آغشته شوند.

5. سرو: سالاد را در ظرف سرو بکشید و می‌توانید آن را به عنوان پیش‌غذا یا غذای اصلی سرو کنید.

نوش جان! اگر سوال دیگری دارید یا نیاز به تغییرات خاصی دارید، خوشحال می‌شوم که کمک کنم.

 

*قنوا (Quinoa) یک دانه خوراکی است که به عنوان یک غله کامل شناخته می‌شود و معمولاً به عنوان یک منبع عالی پروتئین، فیبر و مواد مغذی دیگر مصرف می‌شود. این دانه از گیاهی به نام "Chenopodium quinoa" به دست می‌آید و بومی مناطق کوهستانی آند در آمریکای جنوبی است.