سفیدههای تخممرغ رو جدا کرده و در یک کاهس جدا همراه وانیل با همزن در حدود 10 دقیقه هم بزنید تا پف کند به قدری که با برعکس کردن کاسه، مواد داخلش بیرون نریزد. آب را روی حرارت گذاشته و شکر را اضافه کنید تا در آن حل شود. بعد از اینکه حل شد، گلوکز را نیز اضافه کرده و اجازه میدهید حل شود. اجازه دهید این شربت ده دقیقه بجوشد تا غلیظ شود.
حالا آن را از روی حرارت برداشته و بذارید خنک شود به قدری که دست را نسوزاند. دوباره شروع به هم زدن سفیده کنید و همینطور که هم میزنید شربت را کم کم به آن اضافه کنید. دو تا سه دقیقه دو مخلوط را با هم ترکیب کنید تا یکدست شود. این ترکیب را روی نان میکادو ریخته و در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. بعد از آن مثل دستور قبلی، شکلات را ذوب کنید و روی آن بریزید. در طرز تهیه بستنی زمستانی بدون پودر ژلاتین محصول نهایی کمی نرمتر است.
طرز تهیه بستنی زمستانی بدون نان میکادو
شما میتوانید در تهیه این بستنی شکلاتی زمستانی، نان میکادو را نیز حذف کنید. برای این کار به پایهی دیگری نیاز دارید. مانند یک قالب و اگر قالب نداشتید، لیوانهای کوچک. همچنین چون نان میکادو ندارید باید برعکس عمل کنید، یعنی ابتدا شکلات را ذوب کنید و بعد از این که خود را گرفت، بستنی را به آن اضافه کنید.
قالب را با پلاستیک سلفون پوشانده یا دیوارهها را کمی چرب کنید. سپس شکلات ذوب شده را در آن ریخته و در قالب بچرخانید به طوری که سطح نازکی در دیواره ایجاد کند. و سپس آن را در یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد. و در نهایت مایع بستنی را به آن اضافه کنید. همچنین میتوانید مانند طرز تهیه بستنی زمستانی قیفی از یک قیف نانی یا حتی کاپ کیک شکلاتی برای این بستنی کاکائویی استفاده کنید. در طرز تهیه بستنی زمستانی با موز، شما میتوانید از حلقههای موز به جای نان میکادو به عنوان پایه استفاده کنید. به جز این میتوانید از دو تکه بیسکوییت به صورت ساندویچی برای این بستنی استفاده کنید.
نوش جان.