تخم مرغ ۲ عدد بزرگ
شکر ۳/۴ پیمانه ( ۱۵۰ گرم)
وانیل ۱ ق چ
روغن ۱/۲ پیمانه (۱۲۰) گرم)
ماست ۱ پیمانه (۲۲۷) گرم
آرد ۲ پیمانه (۲۵۰ گرم)
بیکینگ پودر ۱ ق غ سرخالی
نمک ۱ پینچ (یه ذره)
توت فرنگی تقریبا (۱۷۰) گرم
پرک بادام برای روی کیک
پودر شکر یا قند مقداری برای تزیین
تخم مرغ را همراه شکر و وانیل در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی خوب بزنید تا کرم رنگ شود.
حالا بهش روغن و ماست اضافه کنید در حد مخلوط شدن هم بزنید.
آرد بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و روی مواد در دو یا سه مرحله الک کنید و با همزن دستی (ویسک) مواد را خوب مخلوط کنید.
حالا بریزید تو قالب ۲۱ سانتی. اگر دوست داشتید میتوانید تو قالب ۲۴ هم بریزید که کیک کم ارتفاع تری داشته باشید که اینجوری طعم توت فرنگی بیشتر حس میشود.
توت فرنگیها را خرد کنید (البته) اصلا ریز یا نازک نکنید و بریز روی سطح کیک.
اگه پرک بادام هم دوست داشتید بریزید روش. در فر 170 درجه از قبل گرم شده برای زمان تقریبی ۵۰ دقیقه بگذارید تا کاملا پخته و طلایی شود.
از فر که خارج کردید تا کیک گرم است یه کم روی توت فرنگی ها پودر قند الک کنید، اینطوری توت فرنگی ها نرم و خوش طعم تر میشود.
نوش جان.