طرز تهیه دسر فندق و بیسکوییت

22



صندلی خودرو

مواد لازم:


زرده تخم مرغ:4 عدد
شکر سفید:10 گرم
پنیر ماسکارپونه:500 گرم
کره فندوق:80 گرم
شکلات تلخ سکه ای اب شده: 50 گرم
خامه صبحانه:250 گرم
بیسکوییت دلخواه:200گرم
شیر: یه لیوان برای مرطوب کردن بیسکوییت


طرز تهیه:


شکر و زرده تخم مرغ را به روش بنماری و روی بخار اب اینقدر با ویسک هم بزنین که کرمی و روشن شود.

کره فندق و شکلات اب شده و خنک شده را اضافه کرده و بعد پنیر ماسکارپونه هم دمای محیط را به مخلوط کرمی اضافه کنید و در اخر 250 گرم خامه صبحانه به آن افزوده و کامل هم بزنید تا یکدست شود.
حالا به ترتیب یک لایه بیسکوییت دلخواه را کف ظرف مورد نظر بچینید و با شیر مرطوب کنید و از مواد کرمی بریزید روی بیسکوییت ها و اینکار را دوباره انجام دهید. روی ظرف سلفون بکشید و ترجیحا شب تا صبح داخل یخچال به آن استراحت دهید.

موقع سرو برای لایه اخر از گاناش شکلاتی که ترکیب 80 گرم شکلات اب شده و 80 گرم خامه صبحانه هست استفاده کنید.
برای تزئین میتوانید کره فندوق را اب کرده و داخل قیف بریزید و به شکلی که داخل ویدئو مشاهده میکنید روی گاناش شکلاتی خطوط موازی ایجاد کرده و بعد به کمک یه سیخ چوبی بهش فرم دهید.

نکات:
🔹میتوانید به جای‌ کره فندوق، از کرم بیسکوییت لوتوس، کره پسته، کره بادام، کره نارگیل، کرم شکلات هم استفاده کنید و اینطوری طعم های جدیدی از این دسر را خلق کنید.

🔹میتوانید به جای بیسکوییت از یک لایه کیک اسفنجی شکلاتی یا ساده استفاده کنید.
🔹برای اینکه مزه ها باهم اشتی کنند و به خورد همدیگر بروند حتما یک شب تا صبح بگذارید داخل یخچال تا استراحت کند.
🔹میتوانید این دسر را به صورت تک نفره داخل ظرفای یک نفره هم درست کنید.
نوش جان.