اگر مزه و تیزی سیر را دوست دارید، میرزا قاسمی برای شماست. میرزا قاسمی بادمجان زیادی دارد. بادمجان منبع خوبی از آنتیاکسیدان است و از سلولهای بدن محافظت میکند. به همین خاطر بادمجان خاصیت زد سرطانی دارد. از این طرز تهیه میرزاقاسمی رژیمی استفاده کنید تا غذایی خوشمزه و کم کالری نوش جان کنید. یک وعده از میرزا قاسمی پخته شده با این دستور پخت، تنها 161 کالری دارد. با اضافه کردن سبزیها و کم کردن روغن، به راحتی میتوانید کم کالری ترین غذاها را درست کنید.
بادمجان: یک کیلو
گوجه: یک کیلو (نصف مکعبی، نصف رنده شده و پوره)
سیر: ۷ تا ۸ حبه
رب گوجه: ۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ: سه عدد
زردچوبه، نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
روغن: 1 قاشق غذاخوری
بادمجانها را توی فر بذارید تا کبابی بشن. سیر را خرد کرده و تفت بدهید. رب گوجه و ادویه را به آن اضافه کنید. گوجههای مکعبی و رنده شده را توی مواد سس بریزید. بعد از اینکه آبش کشیده شد سس را توی یک ظرف بریزید و کنار بذارید. بادمجانها را بعد از کبابی شدن پوست بگیرید و توی ماهیتابه بریزید. بعد آنها را تفت بدهید و با سس گوجه و سیر مخلوط کنید. بعد از گذشت حدود ۱۵ دقیقه تخم مرغها را اضافه کنید و تا هر مرحلهای که دوست دارید آنها را بپزید. میرزا قاسمی شما آمادهس.
نکته: این مقدار مواد برای ۵ نفر کافی می باشد.
نوش جان