پودر ژله ها را به ۶ لیوان آب جوش اضافه کرده و هم بزنید تا دانه های ژلاتین به خوبی حل شوند. کنار بگذارید تا از حرارت بیفتد. سپس در یخچال بگذارید تا نیم بد شود. مراقب باشید کامل نبندد. در این فاصله تخمه شربتی را شسته و در کمی آب خیس کنید تا لعاب دهد. وقتی ژله نیم بند شد کمی آب جوش در حد یک استکان به آن اضافه کرده و هم برنید تا شفاف و یکدست شود.
گلاب یا عرق گیاهی دلخواه و تخم شربتی را اضافه کنید. هم بزنید و طعمش را بچشید، اگر شیرین بود کمی آب اضافه کنید و اگر کم شیرین بود کمی شکر اضافه کنید.
نوش جان