طرز تهیه دسر پودینگ برنج

36



صندلی خودرو

مواد لازم:


شکر: یک‌چهارم پیمانه

برنج: یک‌سوم پیمانه

شیر: ۲ پیمانه

نمک: به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه کرم دسر:

زرده تخم‌مرغ: ۲ عدد

شکر: یک‌چهارم پیمانه

شیر: یک پیمانه

وانیل: به میزان لازم

خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم

پودر ژلاتین: ۳ قاشق مرباخوری

خلال بادام بو داده شده: یک‌چهارم پیمانه

آبلیمو: یک قاشق غذاخوری


طرز تهیه:


ابتدا برنج را به همراه آب و نمک داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید تا پخته و نرم شود. سپس شیر و شکر را به برنج بیفزایید و اجازه دهید تا به غلظت لازم برسد. برای تهیه کرم دسر نیز ژلاتین و آب را روی بخار آب قرار دهید. در این حین شیر را نیز روی حرارت گاز بگذارید تا به دمای جوش برسد.

شکر، وانیل و زرده را به کمک همزن هم بزنید تا رنگ آنها روشن شود. سپس شیر جوشیده را به مخلوط مواد کرم بیفزایید و مرتب هم بزنید تا سبک شوند. بعد از اینکه ژلاتین خنک شد، مخلوط برنج و خلال بادام و خامه و آبلیمو را به آن بیفزایید و آنها را هم بزنید تا با یکدیگر ترکیب شوند.

نکته

این دسر باید به مدت ۸ ساعت در یخچال قرار بگیرد تا به اصطلاح جا بیفتد و قابل استفاده شود.

اگر دوست دارید پودینگ برنج را کم کالری تر تهیه کنید خامه را حذف کنید و از شیر کم چرب استفاده کنید.

بهتر است از برنج نیم دانه ایرانی برای تهیه این پودینگ برنج استفاده کنید تا عطر بیشتری داشته باشد.

در هنگام سرو پودینگ برنج، می‌توانید آن را با شیره خرما نوش جان کنید که بر خاصیت آن بیفزاید.

برای طعم بهتر خلال بادام می‌توانید، آن را از شب قبل در گلاب خیس کنید.

نوش جان.