ابتدا یک قابلمه مناسب را بردارید و روی شعله ملایم قرار دهید و یک لیوان و نیم آب را داخل قابلمه بریزید و نشاسته ذرت را به آب اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا نشاسته با آب ترکیب شود.
پودر ژله را با یک قاشق پودر ژلاتین در همان قابلمه بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا حسابی حل شود و به مایع شفاف و صافی تبدیل شود. سپس دو قاشق روغن اضافه کنید تا مواد شفاف و شیشه ای شود. در آخر دو قاشق گلاب اضافه کنید و هم بزنید تا مقداری غلیظ شود.
ظرف مناسب مانند پیرکس را چرب کنید و مواد را داخل ظرف بریزید و اجازه دهید 3 ساعت در یخچال بماند و بعد از این زمان ظرف را از یخچال خارج کنید و به صورت مربع برش دهید و با کفگیر دور ظرف بکشید تا باسلوق از ظرف جدا شود.
بعد از برش دادن و جدا کردن باسلوق ها، در ظرفی پودر نارگیل بریزید و باسلوق ها را در پودر نارگیل هم بزنید تا نارگیل ها به سطح باسلوق بچسبد. باسلوق ها را در ظرف مناسب بریزید و سرو کنید.
نکته: می توانید از دو رنگ ژله برای تهیه باسلوق ژله ای استفاده کنید.
باسلوق ها را می توان تا چند ماه داخل یخجال نگهداری کنید.
باسلوق ها را می توان در اندازه و شکل های مختلف برش دهید.
مواد آماده شده باید به غلظت مناسب برسد. نباید خیلی سفت یا شل باشد.
برای تزئین باسلوق ژله ای می توانید روی آن ها از انار یا گردو استفاده کنید.
نوش جان.