پرتقال : یک کیلو
شکر: 750 گرم
آب: یک و نیم پیمانه
آب لیمو ترش : یک قاشق غذاخوری
ابتدا پرتقال ها را به خوبی بشویید. سپس اجازه دهید پرتقالها خشک شوند و بعد پرتقالها را چهار قاچ برش دهید و پوستش را جدا کنید. همچنین پوست نازک روی گوشته پرتقال هم باید جدا کنید. تمامی گوشتههای پرتقال که تمیز کردهاید در قابلمه قرار دهید.
روی پرتقالهای درون قابلمه شکر بریزید و بر روی شعله و حرارت را روی ملایم قرار دهید تا آرام آرام بجوشد و کمی غلیظ شود. سپس شعله را خاموش کنید و اجازه دهید محتوی سرد شود. در آخرین مرحله مواد درون کاسه را با گوشتکوب یا همزن برقی پوره کنید. بگذارید مربا خنک شود، مربا را در ظرف شیشهای بریزید و در جای خنک قرار دهید.
نکته: برای تهیه مربای پرتقال باید پرتقالهایی را انتخاب کنید که آب زیادی نداشته باشد و گوشت آن به راحتی جدا شود.
نوش جان.