پوست پرتقال جدا شده را به مدت 24 ساعت در آب سرد قرار دهید تا نرم شود. برای این کار بهتر است از بادمجان پوست کن استفاده کنید تا لایه نازک تری از پوست پرتقال داشته باشید و قسمت سفید با آن همراه نشود. در طول مدتی ک پرتقالها در آب هستند چندین بار آب پرتقالها را عوض کنید تا به خوبی تمیز شوند.
بعد از این پوست پرتقالها را دو الی سه بار بجوشانید تا تلخی پوستهای پرتقال از بین برود. توجه داشته باشید تعداد جوشاندن پرتقالها برای گرفتن تلخی آنها، به پوست پرتقالها بستگی دارد شاید برای یکسری از پوست پرتقالها شما باید چند بار اضافهتر بجوشانید.
هنگامی که پوست پرتقالها را قرار میدهید، بگذارید مدت زیاد جوش بخورند و بعد از روی حرارت بردارید و بگذارید دو دقیقه خنک شود روی پوست پرتقالها آب سرد بگیرید تا آب نارنجی رنگ آن خارج شود و دوباره روی حرارت قرار دهید و این کار را تکرار کنید .
وقتی پوست پرتقالها نرم شد باید آن ها را خلال کنید اگر دوست نداشتید می تواند پوست پرتقالها را به شکل لولهای برای تهیه مربا استفاده کنید.
آب و شکر را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا کم کم بجوشد و دانههای شکر ذوب و غلیظ شوند. پوستهای پرتقال داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کم کم غلیظ شوند، سپس آب لیمو ترش را اضافه کنید و بعد از چند دقیقه جوش خوردن، حرارت را قطع کنید و بگذارید خنک شود و در آخر در شیشه بریزید.
نوش جان.