ابتدا موزها را در ظرفی با چنگال کاملا له کنید و بعد شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید، سپس کره را که از قبل به دمای محیط رسانده اید اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. در یک ظرف دیگر تخم مرغها را با همزن برقی یا همزن دستی ۳ تا ۴ دقیقه بزنید تا از حالت لختگی خارج شوند و حجیم شوند و رنگ کرمی پیدا کنند بعد به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید. دقت کنید که هرچه تخم مرغها را بیشتر بزنید کیک بیشتر پف میکند و کیفیت بیشتری دارد. بعد از آن وانیل و دارچین را هم روی ترکیب مواد بریزید و هم بزنید تا عطر وانیل و دارچین آزاد شود و کامل به خورد مواد رود و بافت مخلوط صاف و یکدست شود.
آرد را در ظرف دیگری الک کنید تا بافت آن سبک شود بعد بکینگ پودر را به آرد اضافه کنید و دوباره الک کنید تا کاملا با هم ترکیب شوند و بافت آرد یکدست شود. حالا آرد را کمکم و طی چند مرحله به مخلوط مواد اضافه کنید و با همزن دستی در یک جهت هم بزنید تا آرد داخل مخلوط گلوله نشود و ترکیب مواد یکدست و خامهای شکل شود. بعد با سلیقه و دلخواه خودتان مقداری گردو را خرد کنید و به مخلوط اضافه کنید و بعد شکلات چیپسی را هم به مقدار دلخواه بریزید و هم بزنید و تا کامل در همه قسمتها پخش شود.
کف سینی فر یا قالب نچسب را با مقداری روغن مایع یا کره چرب کنید و یا کاغذ روغنی در کف قالب قرار دهید و مخلوط مواد را در قالب بریزید و با لیسک سطح آن را صاف کنید. به قالب کیک چند بار ضربه بزنید تا حبابهای داخل کیک از بین بروند، بعد قالب را در فر که از ده دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دمای فر را روی ۱۸۰ درجه تنظیم کنید. به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت زمان دهید تا کیک پخته شود، ۳۰ دقیقه تا نیم ساعت اول در فر را باز نکنید تا پف کیک نخوابد، بعد از ۴۰ دقیقه در فر را باز کنید و یک سیخ چوبی یا خلال دندان را در کیک فرو کنید و در بیاورید، اگر از مواد کیک چیزی به آن نچسبیده بود یعنی کیک پخته و آماده است، سپس از فر در بیاورید.
قالب کیک را در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود، بعد کیک را از قالب دربیاورید و در یک ظرف مناسب قرار دهید و در اندازه و شکل دلخواه برش بزنید. در آخر کیک موز و گردو را با شکلات صبحانه و خردههای گردو و برشهای موز تزئین کنید و همراه با چای سرو کنید.
نوش جان